مجله خبری ارس مگ

معرفی ۶ سایت اسم ساز دامنه

معرفی ۶ سایت اسم ساز دامنه

اگر نمی‌دانید چه اسمی برای سایت‌تان انتخاب کنید و دنبال ایده‌های ناب و خلاقانه برای دامنه می‌گردید، می‌توانید از ابزارهای اسم ساز دامنه کمک بگیرید. در این مقاله، چند مورد از بهترین‌های این ابزارها را بررسی می‌کنیم و علاوه‌بر آن، نگاهی می‌اندازیم به نکاتی که باید برای انتخاب یک نام…

- اندازه متن +

اگر نمی‌دانید چه اسمی برای سایت‌تان انتخاب کنید و دنبال ایده‌های ناب و خلاقانه برای دامنه می‌گردید، می‌توانید از ابزارهای اسم ساز دامنه کمک بگیرید.

در این مقاله، چند مورد از بهترین‌های این ابزارها را بررسی می‌کنیم و علاوه‌بر آن، نگاهی می‌اندازیم به نکاتی که باید برای انتخاب یک نام دامنۀ خوب رعایت کنید.

کارمان را با معرفی ۶ اسم ساز دامنه شروع می‌کنیم.

ابزارهای ساخت نام دامنه

دامنه، آدرس هر سایتی در دنیای اینترنت است؛ هرچقدر این آدرس سرراست‌تر باشد و راحت‌تر در یادها باقی بماند، منفعت‌های بیشتری برای سایت خواهد داشت. ضمناً، نام انتخابی باید به نام برند و حوزۀ فعالیت کسب‌وکار هم مرتبط باشد.

این شش سایتی که آن‌ها را در ادامه بررسی می‌کنیم، به‌عنوان ابزارهایی شناخته می‌شوند که در ساخت نام دامنه دستتان را می‌گیرند و کمک می‌کنند بهترین اسم ممکن را بسازید.

cta جست‌و‌جو و ثبت دامنه از بین بیش از ۸۰۰ پسوند مختلف، دامنه دلخواه‌تان را جست‌و‌جو و ثبت کنید.

شروع قیمت از
۶۹ هزار تومان

ثبت دامنه

۱. اسم‌ساز دامنه Nameboy

Nameboy ابزاری است که برای ساخت انواع اسم‌ها کاربرد دارد. از نام رستورانی که قرار است به‌زودی افتتاح کنید گرفته تا نام دامنۀ سایت.

یکی از خصوصیات مثبت Nameboy، سادگی طراحی آن است. وارد سایت می‌شوید و در همان صفحۀ اول، از توانایی این ابزار برای ساختن اسم سایت کمک می‌گیرید. فقط باید در فیلد همان صفحه، یک یا دو کیورد (مثل نام برند و حوزۀ فعالیت) را وارد و بعد روی دکمۀ آبی‌رنگ Submit کلیک کنید.

بعد از چند ثانیه انتظار، نزدیک به ۱۰۰ دامنۀ پیشنهادی را می‌بینید که در ساخت آن‌ها از پسوندهای مختلفی استفاده شده است. نکتۀ مهم اینکه تمامی اسامی پیشنهادی در دسترس هستند و این هم یکی دیگر از خصوصیات عالی Nameboy است.

این ابزار از سال ۱۹۹۹ فعالیت می‌کند و سابقۀ بیشتر از ۲۰ سال خدمات‌رسانی در زمینۀ پیشنهاد اسم سایت را دارد. در سال‌های گذشته، مدیران سایت، الگوریتم‌های هوش مصنوعی را هم به Nameboy اضافه کرده‌اند تا اسامی پیشنهادی بیشتر از قبل به خواستۀ کاربر نزدیک باشند.

اسم‌ساز دامنه Nameboy

⭐ محتوای مرتبط: ثبت دامنه به زبان فارسی چگونه است؟ (+ مزایا، معایب و نحوه ثبت)

۲. ابزار NameMesh

سایت بعدی‌ای که اسم ساز دامنه NameMesh است که تمام‌وکمال به دنیای دامین‌ها اختصاص دارد.

روال استفاده از این ابزار هم ساده است و از سازوکار مشابهی پیروی می‌کند. در فیلد صفحۀ اصلی، یک یا چند کلمۀ کلیدی مرتبط (مثلاً اسم برند، حوزۀ فعالیت، موقعیت مکانی و…) را می‌نویسید و دکمۀ اینتر کیبوردتان را فشار می‌دهید؛ بعد از آن، لیستی از اسامی پیشنهادی را دریافت خواهید کرد. نکته مهم اینکه در Namemesh می‌توانید قبل از شروع کار با ابزار، پسوند یا پسوندهای دامنۀ مد نظرتان را مشخص کنید.

اسامی پییشنهادی کلاً به سبک و سیاق متفاوتی ارائه می‌شوند. در زیر فیلدی که کیوردها را در آن می‌نویسید، ۸ باکس وجود دارند که انواع اسامی پیشنهادی را از هم تفکیک می‌کنند؛ مثلاً در یکی از این باکس‌ها اسامی Common یا رایج را می‌بینید، در دیگری اسامی Fun یا بامزه.

کلاً که خلاقیت الگوریتم‌های NameMesh شگفت‌زده‌تان می‌کند و آنقدر اسامی ترکیبی عجیبی می‌بینید که احتمالاً یکی از آن‌ها در نهایت نظرتان را جلب خواهد کرد!

ابزار NameMesh

⭐ محتوای مرتبط: آموزش استعلام دامنه سایت؛ از کجا بفهمیم مالک دامنه کیست؟

۳. ساخت دامنه با DomainWheel

در نگاه اول، DomainWheel از نظر ظاهری شباهت زیادی با Nameboy دارد. سازوکارشان هم تقریباً یکی است و همان‌طور که از یک اسم‌ساز سایت انتظار می‌رود، باید داخل یک فیلد، چند کلمۀ کلیدی را بنویسید تا اطلاعات اولیۀ لازم را در اختیار ابزار قرار دهید.

به‌علاوه، درست عین Nameboy، این ابزار هم برای ساخت انواع اسامی کاربرد دارد. انگار هر دو پلتفرم یکی باشند، با برند متفاوت!

به‌هرحال، در همان صفحۀ اصلی، داخل فیلدی که می‌بینید، کلمات کلیدی مرتبط با سایت را می‌نویسید و روی Search Domain کلیک می‌کنید. زیر این دکمه، گزینۀ Check Domain Availability را می‌بینید. با فعال نگه داشتن آن، پیشنهادهای پلتفرم به دامنه‌های موجود و در دسترس محدود می‌شوند.

📌نظر نویسنده: راستش را بخواهید، اسامی پیشنهادی اصلاً نظر من را جلب نکردند؛ هم تعداد آن‌ها کم بود، هم در مقایسه با نام‌های پیشنهادی دو ابزار قبلی، خیلی پرت‌وپلا بودند!

در کل، DomainWheel را پیشنهاد نمی‌کنیم؛ ولی اگر دوست دارید، خودتان آن را امتحان کنید؛ شاید به کار شما بیاید.

ساخت دامنه با DomainWheel

⭐ محتوای مرتبط: بعد از خرید دامنه و هاست چه کنیم؟

۴. ابزار Bust a Name

بعد از وارد شدن به سایت Bust a Name، احتمالاً به‌خاطر دیزاین قدیمی و از مد افتادۀ آن، توی ذوقتان می‌خورد. انگار سازندگان آن در دو دهۀ قبل به خواب رفته‌اند و هیچوقت سایتی با ظاهر امروزی را ندیده‌اند!

برخلاف ابزارهای قبلی، صفحۀ اصلی این پلتفرم دو فیلد دارد. فیلد سمت چپ برای نوشتن کلمات کلیدی است که بعد از کلیک روی دکمۀ Add، آن‌ها با هم ترکیب و لیستی از نام‌های دامنۀ پیشنهادی ارائه می‌شود. فیلد سمت راست هم برای بررسی در دسترس بودن یا نبودن یک نام دامنۀ به‌خصوص به کار می‌آید.

کلاً اسم ساز دامنه Bust a Name بویی از سادگی و مینیمالیسم نبرده و آماده‌سازی اسامی پیشنهادی هم نسبتاً زیاد طول می‌کشد! ضمن اینکه تعداد آن‌ها هم خیلی کم است؛ منتهی می‌توانید تنظیمات را از بخش انتهایی صفحه دستکاری کنید تا هم اسامی پیشنهادی بیشتر شوند، هم پیشنهادها به آن چیزی که مد نظر دارید نزدیک‌تر باشند.

در کل، این پلتفرم امکانات زیادی دارد، اما به‌خاطر طراحی‌ای که اصلاً کاربرپسند نیست و یک سری پیچیدگی‌های بی‌مورد، به نظر می‌آید انتخاب خیلی خوبی نباشد.

ابزار Bust a Name

⭐ محتوای مرتبط: دامین یا دامنه چیست؟ آشنایی با انواع و نحوه ثبت دامنه سایت

۵. ابزار Panabee

این پلتفرم یک سایت خبری است که اخبار حوزۀ تکنولوژی و هوش مصنوعی را پوشش می‌دهد؛ در واقع، می‌توانیم بگوییم ساخت نام دامنه تنها یکی از قابلیت‌های Panabee است. تنوع سرویس‌ها و خدمات سایت آنقدر زیاد است که بعد از ورود به آن، احساس می‌کنید وارد یک هایپرمارکت خیلی بزرگ‌ شده‌اید که از شیر مرغ تا جان آدمیزاد را می‌فروشد!

در بخش پیشنهاد نام سایت، در همان ابتدای صفحه، فیلد نوشتن کلمات کلیدی را می‌بینید؛ ضمن اینکه قبل از شروع به کار با ابزار، باید معلوم کنید که دنبال نام دامنه با چه پسوندی هستید.

پلتفرم Panabee سرعت خوبی دارد و لیستی که دریافت می‌کنید هم حاوی پیشنهادهای بسیاری است؛ ضمناً، امکان کاستومایز کردن اسامی پیشنهادی از طریق منوی سمت چپ همان صفحه هم وجود دارد.

در کل شاید Panabee بهترین اسم ساز دامنه نباشد، اما بد هم نیست و ارزش بررسی دارد!

ابزار Panabee

⭐ محتوای مرتبط: چطور از فروش دامنه درآمد کسب کنیم؟

۶. ابزار Lean Domain Search

Lean Domain Search هم طراحی خیلی ساده و سرراستی دارد؛ خصوصیتی که برای ابزارهای انتخاب نام دامنه ضروری است. بعد از ورود به سایت، فیلدی که باید در آن کلمات کلیدی بنویسید را در اندازه‌ای بزرگ می‌بینید.

کلمات کلیدی را داخل فیلد نوشته و روی آیکون ذره‌بین کلیک می‌کنید. در کمتر از ۱۰ ثانیه، لیست خیلی مفصلی از پیشنهادهای مرتبط با آن کلمات کلیدی روی صفحه نمایان می‌شوند که در دسترس بودن یا نبودن آن‌ها هم مشخص است.

به‌علاوه، در همان بالای صفحه، زیر فیلد که در صفحۀ نتایج کوچک‌تر شده و به بالاترین قسمت صفحه رفته است، دو گزینه برای مرتب‌سازی پیشنهادها و البته فیلتر کردن آن‌ها می‌بینید.

لب کلام اینکه Lean Domain Search هم ابزار خوبی است که توانسته بدون پیچیده کردن کلیت کار، پلتفرمی به‌دردبخور برای ارائۀ پیشنهاد اسم سایت بسازد.

اینجا لیست ابزارها به پایان می‌رسد. در بخش بعدی، می‌رویم سراغ چند نکتۀ خیلی مهم که باید موقع انتخاب نام دامنه آن‌ها را رعایت کنید.

⭐ محتوای مرتبط: پسوند دامنه چیست؟ + انواع پسوند و کاربرد آن‌ها

نکاتی برای ساخت نام دامنه

یادآوری می‌کنیم که نام دامنۀ خوب، تفاوت‌ها را رقم می‌زند و می‌تواند کمک بزرگی به سایت و کسب‌وکارتان بکند. برای همین، بهتر است برای انتخاب اسم دامنه وسواس داشته باشید و رعایت نکات زیر را فراموش نکنید:

  • نام برند در نام دامنه جای داده شود؛
  • کلمات کلیدی مرتبط با کسب‌وکار در نام دامنه وجود داشته باشند؛
  • بسته به زمینۀ فعالیت از بهترین پسوند استفاده کنید؛
  • تا جای ممکن سراغ اسامی کوتاه بروید؛
  • ترجیحاً از خط تیره در نام دامنه استفاده نکنید؛
  • ترجیحاً از اعداد در نام دامنه استفاده نکنید؛
  • سراغ اسامی‌ای بروید که دستتان را برای رشد احتمالی کسب‌وکار در آینده نمی‌بندند!
  • ترجیحاً از تکرار حروف بپرهیزید.

اگر دوست دارید اطلاعات بیشتری از بایدها و نبایدهای انتخاب اسم سایت به دست بیاورید، پیشنهاد می‌کنیم مقالۀ «راهنمای انتخاب نام دامنه برای سایت و فروشگاه اینترنتی» را بخوانید.

برویم سراغ جمع‌بندی و اشاره به یک نکتۀ خیلی مهم.

حیف نام‌هایی که در دسترس نیستند!

همان‌طور که گفتیم، برخی از ابزارهای انتخاب نام دامنه، لیست اسامی پیشنهادی را بدون در نظر گرفتن در دسترس بودن یا نبودن آن‌ها ارائه می‌کنند. اگر می‌خواهید از فراهم بودن امکان ثبت نام دامنۀ دلخواهتان مطمئن شوید، به صفحۀ ثبت و خرید دامنه در لیموهاست بروید. در فیلد این بخش، عین نام مد نظر را همراه با پسوند انتخابی بنویسید و روی دکمۀ جست و جو کلیک کنید. این‌طوری می‌فهمید که آن نام انتخابی در دسترس است یا نه.

امیدواریم بتوانید با استفاده از ابزارهای اسم ساز دامنه، بهترین نام ممکن را پیدا کنید و این مرحلۀ از ساخت سایت را پشت‌سر بگذارید. اگر سؤالی در این رابطه دارید، در قسمت کامنت‌ها آن‌ را با ما مطرح کنید.

مقاله اصلی

درباره نویسنده

Jolfa Developer

submit comment
0 دیدگاه

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *