مجله خبری ارس مگ

حضرتی: برای ساماندهی حامل‌های انرژی حداقل دوماه با مردم صحبت می‌کنیم

حضرتی: برای ساماندهی حامل‌های انرژی حداقل دوماه با مردم صحبت می‌کنیم

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: برای ساماندهی حامل های انرژی حداقل دو ماه برای پیوست رسانه‌ای نیاز داریم چون باید با مردم صحبت شود تا تجربه‌تلخ گذشته تکرار نشود. ‌به گزارش خبرگزاری مهر، تعامل با رسانه‌ها یکی از رئوس برنامه‌های دولت چهاردهم است که در ۶ ماه گذشته این…

- اندازه متن +

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: برای ساماندهی حامل های انرژی حداقل دو ماه برای پیوست رسانه‌ای نیاز داریم چون باید با مردم صحبت شود تا تجربه‌تلخ گذشته تکرار نشود.

‌به گزارش خبرگزاری مهر، تعامل با رسانه‌ها یکی از رئوس برنامه‌های دولت چهاردهم است که در ۶ ماه گذشته این دولت کارنامه قابل قبولی در این زمینه به نمایش گذاشته شده است.

حضور مقامات دولتی در رسانه‌ها و گفتگو با خبرنگاران یکی از محورهای این رویکرد است و در این زمینه الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با حضور در خبرگزاری مهر و بازدید از بخش‌های مختلف آن به گفتگویی هرچند کوتاه با خبرنگار این خبرگزاری نشست. متن این گفتگو به شرح زیر است:

مأموریت خود را ایجاد امید می دانم

حضرتی: برای ساماندهی حامل های انرژی حداقل دوماه با مردم صحبت می‌کنیم

مهر: یکی از کلیدواژه‌هایی که این روزها زیاد شنیده می‌شود، مسئله ناترازی‌هاست. با توجه به مواضع رئیس‌جمهور در ماه‌های گذشته و اقداماتی همچون پویش "دو درجه کمتر" که تأثیر محسوسی در مصرف انرژی داشت، اما به نظر می‌رسد این همراهی‌ها باید منجر به خروجی عملی در حوزه ناترازی‌ها شود. مشخصاً بفرمائید دولت چه برنامه‌ای برای انتقال این خروجی‌ها به افکار عمومی در پیش دارد؟

بسیار خرسندم که امروز فرصتی فراهم شد تا در جمع شما عزیزان در خبرگزاری مهر، روزنامه تهران تایمز، و سایر رسانه‌های وابسته به گروه رسانه‌ای مهر حضور داشته باشم و از نزدیک با شما تبادل نظر کنم. دغدغه اصلی من در این ایام، دغدغه‌ای است که ده‌ها بار در کلام رهبر انقلاب خود را نشان داده و آن موضوع توانمندی رسانه‌ای است که متأسفانه به‌رغم اقدامات گسترده در بخش‌های اقتصادی، علمی، فناوری، و فرهنگی کشور، تاکنون به شکلی مؤثر و زیبا به افکار عمومی ارائه نشده است و ما باید به عنوان رسانه توانایی داشته باشیم تا این کارکردها را به شکل واقعی‌تر به مردم نشان دهیم و من نیز خود را در این زمینه مقصر می دانم چون همه رسانه‌ها در این زمینه نمره منفی دارند در حالی که در مقابل عرصه برای حملات وحشیانه بلندگوهای رسانه‌ای دنیا علیه این مردم باز شده است. از اینجا دست رفاقت و دوستی و کمک به همه فرزندان توانمند ایران می‌گشایم و هیچ مرزی بین جناح‌ها و گروه‌ها نمی بی نم و همه باید با تمام ظرفیتشان افکارشان را روی میز بریزند و با تمام ابزارهایی که دارند دستاوردهای کشور را به تصویر بکشند. مأموریت و هدف اصلی آقای پزشکیان این است که دعواهای حیدری و نعمتی و مرزهای فرضی را بردارد. منتقدین دولت را به صبر و متانت دعوت می‌کنم و دست یکایک آنها را می‌گشایم و معتقدم در شرایط فعلی دعوا و تخریب به نفع هیچکس نیست.

مهمترین موضوع امروز ما ایران است چون دشمنان ما تلاش دارد روحیه مردم را از بین ببرد و یاس و ناامیدی ایجاد کند و من مأموریت خود را ایجاد امید می دانم. ایجاد امید با ایجاد دعوا جور در نمی‌آید بلکه باعث خنثی شدن و منفی شدن دستاوردها خواهد شد. نقد هم بخشی از کمک است و باید از تخریب و سیاه نمایی دست برداریم. هرچند دولت آقای پزشکیان در این ۶ ماه دستاوردهای بسیاری دارد که ساعت‌ها می‌توانیم درباره آن صحبت کنیم.

خیلی از رؤسای جمهور که من از نزدیک با آنها همکاری داشتم، آرزو داشتند که یک وزیر زن در کابینه شأن باشد ولی نتوانستند؛ یا مثلاً یک وزیر اهل سنت یا کرد داشته باشند کابینه شأن داشته باشند ولی الان رنگین کمان ایران واقعی‌تر و مؤثرتر شده و رنگ‌های مختلف خیلی زیبا همه در قدرت تصمیم گیری و نقش دارند.

رفع ناترازی ها گران کردن نیست؛ ساماندهی حامل‌های انرژی است

در کنار این قضیه آقای پزشکیان به موضوعاتی مثل بازگشت معلم‌ها، اساتید اخراج شده، دانشجوهای اخراج شده و مسائل مختلف راجع به فیلترینگ و موبایل پرداخت که اینها مقدماتی برای کار بزرگ‌تر است. ناترازی ها اگر حل نشود ما را با به چاه می‌برد و اگر این ناترازی حل شود بسیاری از مشکلات حل خواهند شد. ۴۲ میلیون نفر از یارانه بنزین محروم هستند و این کجای عدالت علی (ع) و فلسفه انقلاب اسلامی است؟ با این حال در بحث ناترازی ها گران کردن مطرح نیست بلکه ساماندهی و مدیریت حامل‌های انرژی با بسط عدالت در حوزه‌های برق، گار و بنزین در فاز اول مطرح است. از جمله این گام‌ها، فراخوانی است که به گروه‌های دانشگاهی و صاحب‌نظران ارائه شده تا پیشنهادات خود را برای حل مشکلات مرتبط با ناترازی‌ها به دبیرخانه‌ای در سازمان برنامه و بودجه ارسال کنند. پس از جمع‌بندی و تصویب این طرح‌ها در جلسات سران، دولت به‌صورت شفاف و مفصل با مردم درباره ابعاد مختلف این طرح‌ها گفتگو خواهد کرد.

برای ساماندهی حامل‌های انرژی حداقل دوماه کار رسانه‌ای می‌کنیم

مهر: این فرآیند خیلی طول نمی‌کشد؟

گفته‌ایم که حداقل دو ماه برای پیوست رسانه‌ای نیاز داریم چون باید با مردم صحبت شود تا تجربه‌تلخ گذشته تکرار نشود.

کاملاً با مردم صحبت خواهد شد گفتگو خواهد شد. از صدا و سیما، رسانه‌های ملی و فراگیر، رسانه‌های مجازی و مکتوب خواهش کرده‌ایم و بعد از تصویب طرح را ارائه می‌دهیم و به بحث می‌گذاریم تا نظرات مخالف، موافق و منتقد عرضه شود تا به عنوان تکمله و تبصره لحاظ شود تا بعد هر زمان که تصویب شد شروع می‌شود. هرچند اجرا نیز مرحله به صورت بندی است. ابتدا گاز، بعد برق انجام و سپس بنزین انجام می‌شود.

به عنوان نمونه، در زمینه مصرف بنزین، برنامه‌هایی نظیر توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی و کاهش وابستگی به خودروهای شخصی در دستور کار قرار گرفته است. مقایسه میان ایران و کشورهای همسایه نشان می‌دهد که جهت‌گیری کشورها باید به سمت تقویت حمل‌ونقل عمومی و کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی باشد.

ما ۲۴ میلیون ماشین سواری داریم در حالی که ترکیه حدود چهارده میلیون ماشین سواری دارد در حالی که ما صد هزار تا اتوبوس در سطح کشور داریم و آنها حدود یک میلیون اتوبوس دارند و این حاکی از این است که جهت گیری آنها رفتن به سمت اصل قرار دادن حمل و نقل عمومی و کاهش حمل و نقل فردی و شخصی است در حالی که موتورسوارهای دو سه برابر موتور سوارهای کشور ترکیه است.

بخش خصوصی نیاز به دیده شدن دارد

حضرتی: برای ساماندهی حامل های انرژی حداقل دوماه با مردم صحبت می‌کنیم

مهر: رهبر معظم انقلاب در بیانات اخیر خود بار دیگر بر ضعف توانمندی رسانه‌ای کشور تأکید داشتند و خواستار توجه ویژه به این موضوع شدند. آیا شورای اطلاع‌رسانی دولت خود را موظف به بهبود این شرایط می‌داند؟ اگر بله، چه اقداماتی برای تحقق این مهم در دستور کار قرار دارد؟

موضوع رسانه مهمترین دغدغه رهبر انقلاب است چون امروز جنگ، جنگ رسانه است و ما باید حتماً در این زمینه روی توانایی‌های خودمان و توانایی خیلی زیادی که در حوزه اقتصاد و بخش خصوصی داریم تمرکز کنیم. بخش خصوصی نیاز به دیده شدن دارد تا زحماتش ارج نهاده شود و هویت بخش خصوصی، امنیت بخش خصوصی و شخصیت بخش خصوصی سه مقوله است که باید در کشور حل شود و باید ما رسانه‌ها زمینه را برای حل شدنش فراهم کنیم و در واقع سخنگوی اصلی بخش خصوصی ما باید باشیم.

ما در شورای ندای رهبری را بالای سرمان می‌گذاریم و به لحاظ کارشناسی و به لحاظ دلی ۱۰۰ درصد قبول داریم چون موضوع رسانه ما کار تعمق در مورد است من فکر می‌کنم که مأموریت اصلی ما در شورای اطلاع رسانی ایجاد امید است و ایجاد امید با به تصویر کشیدن درست و هنرمندانه دستاوردهای ملت ایران میسور است و این به تنهایی از عهده شورای اطلاع رسانی بر نمی‌آید. ما از تمام ظرفیت رسانه کشور اعم از دولتی، حکومتی، بخش خصوصی، بخش عمومی و فضای فیزیکی فضای دیجیتال درخواست کمک داریم. این موضوع مهمی است که امروز رهبری برای بار چندم بر آن تاکید دارند ولی متأسفانه کمتر مورد توجه واقع شده و ما در شورای اطلاع رسانی هیچ کاری غیر از این در ذهنمان نیست.

کد خبر 6357005

  • الیاس حضرتی: موضوع رسانه مهمترین دغدغه رهبر انقلاب است

  • ساماندهی حامل‌های انرژی در دستور کار دولت چهاردهم

  • ماموریت اصلی آقای پزشکیان برداشتن مرزها و دعواهای حیدری و نعمتی است

  • گفتگوی اختصاصی مهر با رئیس شورای اطلاع رسانی دولت چهاردهم

  • همراه اول
  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • همراه اول
  • تلویزیون آن
  • تحقق سند ملی صنایع دستی، نیازمند همکاری دستگاههای 28 گانه

  • ادعای آمریکا: حماس از زمان آغاز جنگ غزه تاکنون، ۱۵ هزار نیرو جذب کرده است

  • حمله به حرم حضرت زینب (س) با مشارکت آمریکا خنثی شده است

  • امروز چه اسیران سرشناس فلسطینی آزاد خواهند شد؟

  • معرفی اسماعیل کارتال به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس

  • اعلام حکومت نظامی در استان لاذقیه سوریه

  • هدیه ویژه جناب خان به مرتضی پورعلی گنجی

  • عضو ارشد حماس: هیچ مذاکره‌ای درباره سلاح ما انجام نشده است

  • نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات بی اساس اسرائیل

  • ضرب الاجل اسرائیل برای تخلیه دفتر آنروا در قدس اشغالی

  • کالابرگ الکترونیکی برای ۱۵ کالای اساسی شارژ می‌شود

  • نخستین تصاویر از اتاق عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳

  • «اسماعیل کارتال» سرمربی پرسپولیس شد + جزئیات و مبلغ قرارداد

  • زلزله ۴.۷ در شهرستان جم خسارتی نداشت

  • تصاویری از درگیری شدید در مسابقات کاسپین جام گیلان

  • ترافیک سنگین در محور هراز

  • ترامپ: می‌توان به توافق هسته‌ای جدید با ایران دست پیدا کرد

  • ناپایداری های جوی در استان ایلام ادامه دارد

  • جزئیات توافق سرمربی سابق فنرباغچه با پرسپولیس از نگاه رسانه‌ها

  • ابوعبیده: تصمیم گرفته‌ایم ۴ نظامی زن صهیونیست را آزاد کنیم

مقاله اصلی

درباره نویسنده

jolfadew

submit comment
0 دیدگاه

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *