مجله خبری ارس مگ

سرقت بزرگ انواع پیشرانه از کارخانه کیا طی پنج سال گذشته

سرقت بزرگ انواع پیشرانه از کارخانه کیا طی پنج سال گذشته

سرقت بزرگ انواع پیشرانه از کارخانه کیا طی پنج سال گذشته گروهی از دزدان در 5 سال گذشته، 900 پیشرانه را از کارخانه کیا در هند به سرقت برده‌اند. به گفته پلیس هند، این سرقت از طریق همکاری با نیروهای داخل کارخانه انجام شده است. درحال‌حاضر هیچ‌کس نمی‌داند این گروه…

- اندازه متن +

کارخانه کیاسرقت بزرگ انواع پیشرانه از کارخانه کیا طی پنج سال گذشته

گروهی از دزدان در 5 سال گذشته، 900 پیشرانه را از کارخانه کیا در هند به سرقت برده‌اند. به گفته پلیس هند، این سرقت از طریق همکاری با نیروهای داخل کارخانه انجام شده است. درحال‌حاضر هیچ‌کس نمی‌داند این گروه از دزدان چگونه موفق به سرقت این موتورها و خارج‌کردن آنها از کارخانه شده‌اند.

رسانه هندی ایندیا تایمز این سرقت را رسانه‌ای کرده است. به گفته این رسانه، سرقت موتور از کارخانه کیا نزدیک شهر پنوکوندا انجام شده است. بازرسان کیا پس از ممیزی سالانه، متوجه کم بودن موتورهای موجود در این کارخانه شدند. سپس در ماه مارس مدیریت تحقیقاتی را آغاز کرد و به پلیس اطلاع داد.

کارخانه کیا

پلیس هند دراین‌باره می‌گوید: «تحقیقات اولیه نشان می‌دهد موتورها مرحله‌ای و برنامه‌ریزی‌شده به سرقت رفته‌اند. پلیس مطمئن است برخی خودی‌ها در این سرقت دخیل‌اند. گمان می‌کنیم بین برخی کارمندان سابق و فعلی کارخانه همدست داشته‌اند.»

نتایج تحقیقات بازرسان از کارخانه کیا

بازرسان کیا ابتدا گمان می‌کردند موتورها هنگام حمل‌ونقل به سرقت رفته‌اند اما آنها اکنون به این نتیجه رسیده‌اند که موتورها از خود کارخانه به بیرون منتقل شده‌اند. به گفته بازرسان کیا، افرادی از داخل کارخانه سوابق را دستکاری کرده‌اند تا کسی متوجه خروج موتورها از کارخانه نشود. هنوز مشخص نیست دقیقاً چگونه سارقان موفق شده‌اند موتورهای مونتاژشده را فیزیکی از کارخانه خارج کنند. موتورهای مونتاژشده قطعات کوچکی نیستند و خارج‌کردن آنها از کارخانه، توجه سایرین را جلب می‌کند.

سلتوس

به گفته یکی از افسران مسئول پرونده سرقت موتورهای کیا که با ایندیا تایمز صحبت می‌کرد، سرقت‌ها از سال 2020 شروع شده است؛ بنابراین 5 سال است این روند ادامه داشته است. در سایت تولیدی کیا در هند خودروهایی مانند کیا کارنز، کیا سلتوس، کیا سونت و کیا سیروس تولید می‌شوند. ظرفیت مونتاژ این کارخانه سالانه بیش از 300 هزار دستگاه خودرو است؛ بنابراین به‌راحتی می‌توان موتورهای اندکی را در این مدت از کارخانه خارج کرد،‌ بدون آنکه کسی مشکوک شود. کیا هنوز درباره این پرونده اظهارنظر نکرده است.

مقاله اصلی

درباره نویسنده

Jolfa Developer

submit comment
0 دیدگاه

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *