به گزارش ایرنا، سید انور رشیدی روز دوشنبه در در دیدار با رییس دانشگاه کردستان و جمعی از روسای دانشکدههای این دانشگاه اظهار کرد: هیچ اقدام جدی شهرداری سنندج در این دوره بدون پشتوانه علمی و کار کارشناسی انجام نشده است.
وی افزود: اقدامات انجام شده در سطح شهر، رضایت نسبی در بین مردم ایجاد کرده است و با وجود مشکلات اقتصادی، پروژههای اولویتدار و کارهای برزمین مانده در اولویت قرار گرفتهاند.
شهردار سنندج اضافه کرد: اقدامات خوبی در زمینه توسعه شهر با دیدگاه تحقق عدالت اجتماعی در دوره ششم فعالیت شورا و شهرداری انجام گرفته است اما تا رسیدن به نقطه مطلوب و شایسته مردم سنندج فاصله داریم.
۵۵ درصد فضای شهری سنندج بافت فرسوده است
وی با تاکید بر عدالتمحوری در خدماترسانی، گفت: ۵۵ درصد فضای شهری سنندج را بافت فرسوده و ناکارآمد تشکیل میدهد و با وجود این محدودیتها، مناطق کمبرخوردار در اولویت خدماترسانی قرار گرفتهاند.
رشیدی نبود فضاهای با کاربری عمومی در بافتهای فرسوده را مانع اصلی اجرای طرحهای مدیریت شهری اعلام کرد و افزود: این بافتها در دهههای ۵۰ و ۶۰ ایجاد شده و عدم تعریف کاربریهای عمومی در گذشته و نبود زمین مناسب، اجرای برنامهها را در برخی محلات قدیمی با مشکل مواجه کرده است.
وی تمرکززدایی از هسته مرکزی شهر را از اولویتهای مدیریت شهری دانست و اجرای پروژههای کلان در حوزههای رفع گرههای ترافیکی، پارکهای بزرگ مقیاس و درون محلی و توسعه فضاهای ورزشی و مناسبسازی معابر را از دیگر اقدامات اعلام کرد.
احداث شهرک سلامت در سنندج
شهردار سنندج در ادامه به دیگر اقدامات انجام شده اشاره کرد و گفت: ۱۵ هکتار از اراضی درون دانشگاه علوم پزشکی استان به دهکده سلامت تبدیل می شود و این کار در کنار ایجاد بستری برای تسهیل در خدمات رسانی درمانی به مردم بار ترافیک را از هسته مرکزی شهر فراهم می سازد.
وی خواستار معرفی غرس گونههای کم آب از سوی صاحبنظران و اساتید دانشگاه کردستان شد و گفت: در راستای تولید انرژی پاک از محل پسماند انتظار ارائه دیدگاهها و ایدههای علمی دانشگاه کردستان هستیم.
ارائه دیدگاهها و طرحهای علمی در حوزه زیست محیطی، ترافیک و حمل ونقل عمومی از دیگر انتظارات شهردار سنندج از جامعه دانشگاهی بود.
رییس دانشگاه کردستان نیز با تقدیر از اقدامات شهرداری سنندج در مسیر توسعه و خدمات رسانی طی چند سال اخیر گفت: مدیریت جامع شهری راهکار رفع مشکلات شهر سنندج است.
حامد قادرزاده با بیان اینکه تعامل بین دانشگاه و مدیریت شهری میتواند نقش بسزایی در کاهش چالشها و توسعه شهر داشته باشد، افزود: رفع مشکلات ترافیکی، ایجاد مسیرهای جدید، المانهای شهری از نکاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی اظهار کرد: دانشگاه کردستان به عنوان مجموعهای علمی در کنار شهرداری خواهد بود و با نهایت علاقه و اهتمام توان علمی و تخصصی خود را در راستای حرکت به سمت شهر توسعه یافته در اختیار مدیریت شهری قرار میدهیم.
نظر شما در مورد این مطلب چیه؟