مجله خبری ارس مگ

محققان: مصرف چای سیاه و انواع توت‌ها می‌تواند به پیری سالم‌تر منجر شود

محققان: مصرف چای سیاه و انواع توت‌ها می‌تواند به پیری سالم‌تر منجر شود

محققان در پژوهش جدیدی دریافتند مصرف چای سیاه، انواع توت‌ها، مرکبات و سیب می‌تواند به انسان کمک کند دوره پیری سالم‌تری داشته باشد. براساس گزارش ScienceDaily، محققان دانشگاه ادیث‌کوان، دانشگاه کوئینز بلفاست و دانشکده بهداشت عمومی هاروارد دریافتند غذاهای غنی از فلاونوئیدها می‌توانند به کاهش عوامل پیری ناسالم مانند ضعف،…

- اندازه متن +

محققان در پژوهش جدیدی دریافتند مصرف چای سیاه، انواع توت‌ها، مرکبات و سیب می‌تواند به انسان کمک کند دوره پیری سالم‌تری داشته باشد.

براساس گزارش ScienceDaily، محققان دانشگاه ادیث‌کوان، دانشگاه کوئینز بلفاست و دانشکده بهداشت عمومی هاروارد دریافتند غذاهای غنی از فلاونوئیدها می‌توانند به کاهش عوامل پیری ناسالم مانند ضعف، اختلال در عملکرد بدنی و ضعف سلامت روان کمک کنند. فلاونوئیدها در انواع توت‌ها، سیب، پرتقال و چای سیاه یافت می‌شوند.

تحقیقات قبلی نیز نشان داده بودند افرادی که بیشتر فلاونوئید مصرف می‌کنند، عمر طولانی‌تر دارند و احتمال ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند زوال عقل، دیابت یا بیماری قلبی در آنها کمتر است. اکنون محققان در پژوهش جدید فایده دیگر فلاونوئیدها را آشکار کرده‌اند: داشتن دوره پیری سالم‌تر.

ارتباط مصرف چای سیاه و توت‌ها با پیری سالم‌تر

مصرف چای و انواع توت‌ها و پیری سالم‌تر

براساس مقاله منتشر شده در The American Journal of Clinical Nutrition، محققان داده‌های 62 هزار و 743 زن و 23 هزار و 687 مرد بالای 24 سال را تجزیه‌وتحلیل کردند. آنها دریافتند زنانی که بیشترین مصرف فلاونوئید را داشتند، در مقایسه با افراد دیگر، 15 درصد ریسک ضعف کمتر، 12 درصد خطر اختلال عملکرد فیزیکی کمتر و 12 درصد خطر مشکلات سلامت روان کمتری داشتند. اگرچه این پیوند در مردان کمتر مشاهده شد، بارهم مصرف بیشتر فلاونوئید با سلامت روان بهتر مردان در پیری مرتبط بود.

پروفسور «آیدین کسیدی» (Aedin Cassidy)، نویسنده ارشد این پژوهش، می‌گوید: «فلاونوئیدها به‌دلیل کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب، بهبود سلامت رگ‌های خونی و کمک به حفظ توده عضلانی اسکلتی شناخته شده‌اند. همه اینها برای جلوگیری از ضعف و حفظ عملکرد فیزیکی و سلامت روان در اثر افزایش سن مهم هستند.»

او می‌گوید مصرف منظم مواد غنی از فلاونوئید مانند انواع توت‌ها، سیب، پرتقال و چای می‌تواند با کاهش خطر ضعف، زوال جسمی و افت سلامت روان به داشتن پیری سالم‌تر کمک کند.

پیش‌ازاین نیز محققان دانشگاه هاروارد با بررسی داده‌های بیش از 105 هزار زن و مرد طی 30 سال دریافتند رژیم غذایی سالم و غنی از غذاهای گیاهی و مصرف کمتر ​​غذاهای حیوانی و فوق‌فرآوری‌شده با سلامت شخص در پیری مرتبط است.

مقاله اصلی

درباره نویسنده

Jolfa Developer

submit comment
0 دیدگاه

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *